Οι μαθητές της περιοχής μας δίπλα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγίου με τις Νηπιαγωγούς του Μιμίκα Λαμπροπούλου, Γιάννα Κυριακοπούλου, Ειρήνη Ταράτσα και Γεωργία Τίτιρη επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ με σκοπό να παρουσιάσει στους εκπαιδευόμενους μέρος της καλοκαιρινής του γιορτής. Οι ευρηματικές χορογραφίες και η διδασκαλία αυτών ήταν της κας Εύας Παπαγιαννακοπούλου και τα μικρά παιδάκια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο Πολύκεντρο παρουσίασε η θεατρική ομάδα του 7ου Δημοτικού την παράσταση «Η ωραιότερη ιστορία του Κόσμου» και τα έσοδα αυτής-380€- διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. του οποίου οι εκπαιδευόμενοι ήσαν οι επίσημοι καλεσμένοι. Οι ερμηνείες των μικρών και των μεγάλων ηθοποιών και ο ανεξάντλητος ενθουσιάσμός τους εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκομένους.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας με σκοπό να ανταποδώσει την επίσκεψη που είχαν κάνει στις 15 Απριλίου με τις δασκάλες τους και τη Δ/ντρια κα Αναστασία Ευσταθίου. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου από το Διδακτικό Προσωπικό και το Σύλλογο Γονέων με την πρόεδρο Κατερίνα Παππά, παρακολούθησαν μέρος της καλοκαιρινής γιορτής και κεράστηκαν από τους ίδιους τους μαθητές. Στη συνέχεια χαλάρωσαν με μια βόλτα στην όμορφη παραλία της Ακράτας και απόλαυσαν γλυκά προσφορά του ιδιοκτήτη της καφετέριας Altro-Mezzo κ.Άγγελου Λινάρδου.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου με αυτή τη δημοσίευσή του θέλει να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη που νιώθει απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι σπαταλούν τόσο κόπο, ενέργεια και διάθεση για να βοηθήσουν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευόμενούς του. Η εθελόντρια κα Σία Καλαμιώτη-Μεντζελοπούλου συντονίζει τις περισσότερες απ’ αυτές τις πρωτοβουλίες και το Δ.Σ. την ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Η τιμή είναι μεγάλη και μας κάνετε να νιώθουμε ξεχωριστοί.