“Ενωτική Κίνηση Εμπόρων”: “κ. Παπαδόπουλε, όχι μόνο δεν βρήκαμε χρήματα στο ταμείο, αλλά υπήρχε και έλλειμμα 1.166,25 ευρώ”

Από την “Ενωτική Κίνηση Εμπόρων” δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

“Διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόγραμμα της “Εμπορικής Ενότητας” του κ. Λάμπη Παπαδόπουλου, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο. Η πρώτη φράση του προγράμματος αναφέρει επί λέξει: <<Μετά τη χρηστή διοίκηση του 2017, αφήσαμε Ταμείο άνω των 12.000 € και όλα πληρωμένα, ενώ είχαμε παραλάβει 122 € και πολλά χρέη>>.

Αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Παπαδόπουλος είναι απολύτως ψευδές και παραπλανητικό. Σύμφωνα με την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών, όταν αναλάβαμε εμείς την προεδρία του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας την 1η Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ του κ. Παπαδόπουλου από το αξίωμα του προέδρου, όχι μόνο δεν βρήκαμε χρήματα στο ταμείο αλλά… υπήρχε και έλλειμμα 1.166,25 ευρώ! Το πόρισμα αυτό το γνωρίζουν και ο κ. Παπαδόπουλος και στελέχη του πάρα πολύ καλά και βρίσκεται ήδη στα χέρια της αρμοδίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου για τα περαιτέρω.

Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις από τον κ. Παπαδόπουλο, προκειμένου να βγει “λάδι” από μια διαδικασία που προφανώς τον καταδεικνύει ως τον μόνο υπεύθυνο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!”