“Ενωτική Κίνηση Εμπόρων”: “Με κριτική οπτική, δίπλα στον Σύλλογό μας για την καλύτερη εκπροσώπηση των επαγγελματιών της πόλης μας”

Από την “Ενωτική Κίνηση Εμπόρων” δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι και επιχειρηματίες,

Πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου τις αρχαιρεσίες μας στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας, όπως τις πραγματοποιούμε πάντα, με γνώμονα να υπηρετήσει η νέα διοίκηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του κλάδου μας το επόμενο διάστημα.

Θα πρέπει λοιπόν κατ’αρχάς να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι έλαβαν μέρος, καθώς έδειξαν περίτρανα πως στην εποχή που όλα αμφισβητούνται, υπάρχει για όλους εμάς ο Εμπορικός Σύλλογος, για να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας.

Σίγουρα, μεγάλο μέρος της ευθύνης για το ανεπτυγμένο κύρος του Εμπορικού Συλλόγου τη δεδομένη στιγμή, κατέχει η απερχόμενη διοίκηση.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και η νέα διοίκηση. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της. Εμείς από την πλευρά μας, θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας και στον Σύλλογό μας, με κριτική οπτική για την καλύτερη εκπροσώπηση των επαγγελματιών της πόλης μας. Επίσης, σημειώνουμε πως μόνο με συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον που θα βοηθήσει στην άνθηση της εμπορικής δραστηριότητας στην περιοχή μας.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και ιδιαίτερα όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Καλή και δημιουργική θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο!»