“Ενωτική Κίνηση Εμπόρων”: “Η “Διοικούσα Επιτροπή” του κ. Λάμπη Παπαδόπουλου παίρνει αποφάσεις ερήμην της μειοψηφίας του Δ.Σ.”

Από την “Ενωτική Κίνηση Εμπόρων” δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

Η “Διοικούσα Επιτροπή” του κ. Λάμπη Παπαδόπουλου, παίρνει αποφάσεις ερήμην της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Διαβάσαμε τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η αποκαλούμενη “Διοικούσα Επιτροπή” με επικεφαλής τον πρόεδρο του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Λάμπη Παπαδόπουλου. Στις ανακοινώσεις αυτές, από τη μία η “Διοικούσα Επιτροπή” ζητά από τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη να λάβει μέτρα σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων, χωρίς όμως να καταθέτει καμία πρόταση όπως θα ήταν και το ενδεδειγμένο. Στη δε σημερινή του ανακοίνωση, προτείνει αυθαίρετα ένα μειωμένο ωράριο και κατά δεύτερον προαναγγέλλει πως συντάσσεται με την πρόταση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, για κλείσιμο για 20 ημέρες των εμπορικών επιχειρήσεων, ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του φονικού κορωνοϊού.

Ας του υπενθυμίσουμε λοιπόν του κ. Παπαδόπουλου και της «Διοικούσας Επιτροπής», ότι η Κυβέρνηση είναι αυτή η οποία δίνει την γραμμή, διότι αυτή αποφασίζει και για τις όποιες οικονομικές και άλλες συνέπειες. Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας, έχοντας εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα, περιμένουμε και βάσει των δικών της αποφάσεων θα συμμορφωθούμε όλοι.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας γιατί σε τέτοιες σοβαρές και κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία μας και ειδικότερα για τον κλάδο μας, ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με την “Διοικούσα Επιτροπή” του, έχουν αφήσει έξω από τις συνεδριάσεις και τις αποφάσεις τη μειοψηφία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, λειτουργώντας αυθαίρετα, απαξιωτικά και αντιδημοκρατικά προς τους τέσσερις συναδέλφους του, εκλεγμένους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Είναι απαράδεκτο σε μια τέτοια σοβαρή και πρωτόγνωρη περίπτωση, να μην λειτουργούμε ενωτικά και ομόψυχα, όπως ζητούν οι περιστάσεις.

Πραγματικά λυπούμαστε πολύ

“Ενωτική Κίνηση Εμπόρων”