Εισαγγελείς στα μπλόκα των αγροτών – Καταγγέλλει το σχέδιο της Κυβέρνησης η Επιτροπή Αγώνα

Η Επιτροπή Αγώνα του Παναιγιάλειου Αγροτικού Μπλόκου καταγγέλλει το σχέδιο της Κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τον δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για επιβίωση, για το δικαίωμα της να εργάζεται και να παράγει.

Ο Πρωθυπουργός από τη μια τάσσεται κατά της καταστολής των λαϊκών αγώνων και από την άλλη στέλνει τους εισαγγελείς στα μπλόκα, όπως και στο δικό μας, για να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους αγρότες αλλά και να στείλει μήνυμα τρομοκράτησης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, που αγωνίζονται ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό σχέδιο της Κυβέρνησης.

Η Επιτροπή Αγώνα του Παναιγιάλειου Αγροτικού Μπλόκου καλεί τους συναδέλφους μας μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να απαντήσουν στο σχέδιο της Κυβέρνησης με την μαζική συμμετοχή τους σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο μπλόκο.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, επαγγελματίες, εμπόρους, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να καταδικάσουν το γεγονός συμμετέχοντας στην συγκέντρωση αγωνιστικής συμπαράστασης , που οργανώνουμε σήμερα το απόγευμα στις 6:30 το απόγευμα στο χώρο του μπλόκου στα βενζινάδικα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.