Διανομή υλικού από την Περιφέρεια σε υγειονομικούς φορείς και σώματα ασφαλείας της Αχαΐας

Διανομή υλικού από την Περιφέρεια Δυτικής σε Υγειονομικούς Φορείς και τα Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19, συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «πολέμου» απέναντι στην πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού στον Ιατρικό Σύλλογο Αχαΐας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, το Κέντρο Υγείας Αγίου Αλεξίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, καθώς και στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας όπου επιπλέον διατέθηκαν και 100 κουτιά (κιτ) Πρώτων Βοηθειών. Στη διανομή παρέστησαν, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος.

«Η θωράκιση των γιατρών και οδοντιάτρων, όπως και των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί ένα κρίσιμο μέγεθος, όχι μόνο για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου» υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας πως η Περιφέρεια και πριν αλλά και μετά τον κορωνοϊό θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να συνδράμει τους τοπικούς φορείς, πόσο μάλλον τώρα που «όλοι μαζί δίνουμε τη μεγάλη μάχη και πρέπει να βγούμε νικητές», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Με γνώση, σχέδιο, συνεργασία και οργάνωση θα πετύχουμε να περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα»ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Μπονάνος.