Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας: “Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης”

Άραγε πώς αντιλαμβάνονται τα παιδιά την κρίση στις γιορτές; Πώς θα σκορπίσουν χαρά σε ένα αστόλιστο δέντρο; Μπορούν με απλά πράγματα και χαμόγελα να διώξουν την θλίψη και την στενοχώρια μακριά;

Την απάντηση μας την έδωσαν τα πρωτοδευτεράκια του Σχολείου μας με την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα της κυρίας κρίσης» που παρακολούθησαν γονείς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας στην κατάμεστη αίθουσα του Σχολείου μας την Πέμπτη το βράδυ 21 Δεκεμβρίου 2017 υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Σίας Πάνου και Νίκης Σαράμπαλη.

Στο φουαγιέ της αίθουσας υπήρχε μπουφές με καφέ και γλυκίσματα από τις μαμάδες των παιδιών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας τους οποίους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά ακόμη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αργύρης Νικολόπουλος αφού ευχαρίστησε το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Παντελεήμονος και τον πατέρα Χαράλαμπο Καρούζο, αλλά και τον Δντή της τράπεζας Eurobank κ. Ιωάννη Κοντέση για την παροχή οικονομικής βοήθειας στο Σχολείο μας συνεχάρη όλα τα παιδιά του Σχολείου αλλά ιδιαίτερα τα πρωτοδευτεράκια, μαζί με τις αγαπημένες τους δασκάλες κ. Σία και κ. Νίκη, όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου έναν έναν προσωπικά, όλο τον κόσμο για την αθρόα συμμετοχή του και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του

«Κάθε αστέρι που πέφτει, είναι και μια παιδική ευχούλα…ας ευχηθούμε όλοι μας εφέτος, όλες αυτές οι παιδικές ευχούλες, να γίνουν πραγματικότητα…»

Χαρούμενα και μαγικά Χριστούγεννα σε όλους σας μαζί με τα παιδιά σας…