Βασιλική Ψυχράμη: Προχωρά ακάθεκτη – Νέοι και πετυχημένοι συμπολίτες στο πλευρό της

Η Βάσω Ψυχράμη κερδίζει την εμπιστοσύνη των νέων και συμπολίτες εντάσσονται στο δυναμικό της νέας παράταξης. Ο Γιάννης Γιδάς, η Ελισάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη και ο Αργύρης Παπαχριστόπουλος, που ανακοίνωσαν την εβδομάδα που διανύουμε τη στήριξη τους στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου, κάνουν λόγο για τη δυναμικότητα, την εργατικότητα, την τιμιότητα και το ήθος της υποψήφιας Δημάρχου κάτι που έχουν διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής της με τα κοινά.

Είναι γεγονός ότι η δυναμικότητα της υποψήφιας Δημάρχου, απογειώθηκε όταν ανέλαβε το καίριο πόστο της Αντιδημαρχίας των ΄Εργων, κάτι που μέχρι πρότινος αποτελούσε ανδρική υπόθεση. Η Αντιδήμαρχος με ζήλο και πάντα παρούσα σε όλα τα μεγάλα, αλλά και τα μικρά έργα που αφορούσαν το Δήμο, με τη φυσική της παρουσία έλεγχε και επέβλεπε τις εργασίες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον “Τ.” σε σχετική ερώτηση είχε αναφέρει ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχουν ανδρικά και γυναικεία πόστα και είχε τότε υποστηρίξει:

-«Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα ανδρικού ή γυναικείου φύλου η αρμοδιότητα των τεχνικών έργων. Αυτό που κάνει τη διαφορά και έχει σημασία είναι η εργατικότητα, το μεράκι και η αντίληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι πολύ  μεγάλο το αντικείμενο – θα το χαρακτήριζα «ραχοκοκκαλιά» του Δήμου – και εγώ προσωπικά εργάζομαι ακούραστα σε καθημερινή βάση και με άμεση και άριστη συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες».

Είναι αλήθεια ότι η Βασιλική Ψυχράμη, ως αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων – ήταν πάντα παρούσα όπου τις είχε ζητηθεί. ‘Εδινε μεγάλη προτεραιότητα στους αγροτικούς δρόμους, αφού γνωρίζει καλά ότι η αγροτική Αιγιάλεια θέλει συνεχή φροντίδα, ενώ είχε «παλέψει» και για τις παιδικές χαρές. Επίσης αφοσιώθηκε και στη μελέτη  και για την Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Αιγίου.

Με την πολύτιμη εμπειρία της, γνωρίζει επακριβώς ποια είναι η… συνταγή επιτυχίας που θα μπορέσει να πάει την Αιγιάλεια μπροστά. Είναι αποφασισμένη, να αγωνιστεί και να διεκδικήσει το Δήμο με καθαρότητα, συνειδητά, μακριά από οποιαδήποτε μικροπολιτικά «παιχνίδια».

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”