Από τη «ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων», υποψήφια με τον Χρήστο Γούτο, η Μαρία Φάκου

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι η κα. Μαρία Φάκου.

Η κα Φάκου γεννήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Συμπολιτείας και είναι Επαγγελματίας Υγείας, με δίπλωμα Ιατρικών εργαστηρίων και Βοηθού Φαρμακείου.

Εργάστηκε κατά το παρελθόν στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αιγίου, στο αντίστοιχο Τμήμα του ΙΚΑ, σε ιδιωτικό Φαρμακείο και από το 2008 μέχρι σήμερα είναι μόνιμη υπάλληλος και Υπεύθυνη του Φαρμακείου στο ΙΚΑ/ ΕΟΠΥΥ Αιγίου.

Παράλληλα, είναι Φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Έχει διατελέσει:

– Πρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

– Εκπρόσωπος στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας

– Τοπική Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Συμπολιτείας, καθώς και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ( 2014) με τον Συνδυασμό «ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων» του Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Η συμμετοχή της σε κινήματα και δράσεις αλληλεγγύης, όπως η ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου, η συμμετοχή στην Ομάδα Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών, η υγεία, η κοινωνική συνοχή, ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση του πολίτη, είναι θέματα αρχής και προτεραιότητας γι’ αυτήν

Η ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει:

«Στηρίζω το Χρήστο Γούτο, ως έναν άνθρωπο θετικό, λογικό με ήθος και αγάπη για την αυτοδιοίκηση. Έχει πολιτική γενναιότητα και αποφασιστικότητα, για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί συλλογικά, ως προς το κοινό όραμα της Αιγιάλειας του Αύριο. Συνεργασία, αλληλεγγύη, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας είναι το σύνθημά μας. #oloimazi»

Ο Χρήστος Γούτος, την καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Μαρία Φάκου, ξεχωρίζει για την πορεία της και την ουσιαστική ενασχόλησή της με την παιδεία, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Είναι αυτοί οι τομείς, που πάσχουμε ως Δήμος Αιγιάλειας. Μαζί θ’ αλλάξουμε πολλά και θα ανασυντάξουμε δομές και υπηρεσίες χρήσιμες για τους συνδημότες μας. Καλή μας επιτυχία».