Απέδειξε στην πράξη τον πολιτικό πολιτισμό!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

 

Σε μία κίνηση που αποδεικνύει όσα επανειλημμένως έχει αναφέρει, ότι δηλ. δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά άνθρωποι που μπορούν και θέλουν περισσότερο να φτάσουν το Δήμο Αιγιαλείας στη θέση που του αξίζει, προχώρησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου, έξι μέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ». Η Βασιλική Ψυχράμη επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υπολοίπων πέντε υποψηφίων παρατάξεων, με σκοπό να ευχηθεί «καλό αγώνα»!

Διακατεχόμενη από πολιτικό πολιτισμό, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας εξέπληξε ευχάριστα τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, φανερώνοντας την πρόθεσή της: Όλοι μαζί μετά τις εκλογές να εργαστούν για το καλό του Δήμου μας!

Αποτελούν άλλωστε δείγματα του χαρακτήρα της η ευγένεια, ο σεβασμός και η ανεκτικότητα στην άποψη του άλλου. Ούτως ή άλλως, κύριο χαρακτηριστικό του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαΐου πρέπει να είναι η συνεννόηση και η σύμπνοια με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Αιγιαλείας και μόνον!

Η κίνηση αυτή της Βασιλικής Ψυχράμη μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ηθικό υπόβαθρο της νέας διοίκησης του Δήμου, βοηθώντας ταυτόχρονα τους δημότες να εξάγουν συμπεράσματα για το ποιόν και το ήθος της.