Ανδρέας Σοφέτης: “Από το Δήμο στην Περιφέρεια με τον Κώστα Σπηλιόπουλο”

Πολλοί άξιοι συµπολίτες µας επέλεξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 25ης Μαΐου να δοκιµαστούν στην Περιφέρεια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Σοφέτης, ο οποίος στο πλευρό του Κώστα Σπηλιόπουλου, διεκδικεί για πρώτη φορά µία θέση στο Περιφερειακό Συµβούλιο.

Ο Ανδρέας Σοφέτης  από το 2006 έως και σήµερα έχει ενεργό ρόλο στα δηµοτικά, ενώ έχει           διατελέσει Αντιδήµαρχος Καθαριότητας, Αντιδήµαρχος Έργων και ∆ηµοτικών ∆ιαµερισµάτων και Πρόεδρος ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου επί δηµαρχίας Θανάση Παναγόπουλου.

Από νεαρή ηλικία, αναµφισβήτητα, είναι ένας ενεργός πολίτης που επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στον τόπο που γεννήθηκε. Ως Καθηγητής Χηµείας πέτυχε µε σκληρή δουλειά όλη µέρα, µία πετυχηµένη πορεία, ενώ είναι παντρεµένος και έχει έναν γιο.

Η ενασχόλησή του µε την Περιφέρεια, αποδεικνύει περίτρανα το ενδιαφέρον του και για την Αιγιάλεια, µιας και η Περιφέρεια είναι το κέντρο λήψης των αποφάσεων και αυτή που δίνει το «πράσινο» φως σε καίρια ζητήµατα επίλυσης του ∆ήµου µας.

Από το ∆ήµο στην Περιφέρεια, λοιπόν, ο Ανδρέας Σοφέτης, που µαζί µε τον Κώστα Σπηλιόπουλο, δηλώνει πανέτοιµος να διεκδικήσει τα καλύτερα για τους δηµότες της Αιγιάλειας.