Ανακοινώθηκαν οι ώρες λειτουργίας στο Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα επαναλειτούργησε από την 1η Ιουνίου το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο στο Αίγιο που από την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου θα λειτουργεί και απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα: 09:00-13:00 και 16:00-20:00. 

Υπενθυμίζεται ότι η επιστροφή στον αθλητισμό μετά την πανδημία του COVID-19 θα πρέπει να γίνει με οδηγό την προστασία της δημόσιας και ατομικής υγείας και από πλευράς υπηρεσιών του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία» τηρούνται στο απόλυτο οι οδηγίες και οι περιορισμοί που θέτει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Καθ`όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, θα πρέπει να τηρούνται απαραίτητα οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους που έχει θεσπίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (σχετική ενημέρωση gga.gov.gr).

*Οι Αιτήσεις Εγγραφής Ενηλίκων θα γίνονται στο χώρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» (επί της οδού: Ν.Πλαστήρα 11 –παλαιό κτίριο ΙΚΑ Αιγίου) πρωινές ώρες 9:00 έως 13:00.