αιγιάλεια τώρα: “Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ήταν πάντα ανεξάρτητος – Ενημερώνουμε την παράταξη Γούτου ότι δεν έχουμε βουλευτικές αλλά δημοτικές εκλογές»

Από τη δημοτική παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Καλογερόπουλου, δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Μας κάνει εντύπωση η τακτική αποπροσανατολισμού που συνεχίζει να ακολουθεί η παράταξη του κ. Γούτου, προσπαθώντας – με δηλώσεις σε ραδιόφωνο και σχόλια στα social media – να δώσει κομματικό χρώμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να παραπλανήσει τους πολίτες από την πραγματική ουσία και σημασία τους, την οποία ούτε καν αγγίζουν, ενώ παράλληλα αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών.

Αν και έχουμε δώσει, εδώ και καιρό, σαφείς απαντήσεις, που προφανώς κάνουν πως…δεν τις καταλαβαίνουν, επισημαίνουμε, για μία ακόμη φορά και τελευταία, ότι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ήταν πάντα αυτοδιοικητικός και ανεξάρτητος.

Ο συνδυασμός «αιγιάλεια τώρα» πλαισιώνεται από αξιόλογους, έγκριτους συμπολίτες, που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο τους.

Τέλος δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε με την Αιγιάλεια και μόνο και ενημερώνουμε την παράταξη του κ. Γούτου πως την ερχόμενη Κυριακή δεν έχουμε βουλευτικές αλλά δημοτικές εκλογές!».