Άγγελος Τσιγκρής: “Να στελεχωθεί άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου”

“Πλούσιο” δυστυχώς καταγράφεται το αστυνομικό δελτίο στην Αιγιάλεια με αρκετά περισταστικά παραβατικότητας σε καταστήματα, οικίες, αλλά και σε πολίτες. Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Άγγελος Τσγικρής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση με προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου. Στην ερώτησή του αναφέρει:

  • “ΣτοΑίγιο, τοτελευταίοχρονικόδιάστημα, έχει καταγραφεί ανησυχητική έξαρση της εγκληματικότητας, που έχει προκαλέσει έντονη ανασφάλεια στους κατοίκους.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται σοβαρά κρούσματα ανομίας, όπως διαρρήξεις καταστημάτων και υπηρεσιών, εμπρησμο ίοχημάτων και κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι το σύνολο των κλοπών και των διαρρήξεων παραμένουν ανεξιχνίαστες.  Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ζουν σε κλίμα ανασφάλειας, φόβου και διαρκούς αβεβαιότητας.

Συνεπώς, κρίνεται σκόπιμο να αντιμετωπιστεί άμεσα η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, καθώς καλείται να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης γεωγραφικής και πληθυσμιακής περιοχής, με αποτέλεσμα οι υφιστάμενες δυνάμεις να μην επαρκούν”.