Άγγελος Ρούβαλης: “Στηρίζω τη Βάσω Ψυχράμη για μια Ενιαία και Ποιοτική Αιγιάλεια”

Είμαστε  βαθιά απογοητευμένοι με το είδος της διακυβέρνησης που βιώνουμε σε εθνικό επίπεδο και με την διαλυτική εικόνα των δημοτικών μας πραγμάτων. Οι νέοι  και οι ικανοί πολίτες αποστρέφονται  τους θεσμούς γιατί διακρίνουν δεύτερες σκέψεις, υπόγειες συναλλαγές και «ίδιον»  όφελος. Η κατάσταση σαπίζει. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος , είναι υπαρκτός και είναι εδώ.

Αυτό πρέπει να αλλάξει!   Μετά τις πολλαπλές εκλογές του Μαίου μια νέα Ελλάδα και μια νέα Αιγιάλεια πρέπει να προκύψει

Επενδύουμε στην Ανάπτυξη. Η ενιαία Αιγιάλεια είναι προνομιακός  τόπος σε παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύουμε στα μεγάλα συγκριτικά   πλεονεκτήματα  της ποιότητας των προϊόντων, των τοπίων , των ακτών της , ενώ  η  ολοκλήρωση των οδικών αξόνων,  της δίνει  τα φτερά για να πετάξει.  Στην πορεία για τις εκλογές το Μαίου  θα συζητηθούν όλα τα θέματα που θα μας οδηγήσουν στην νέα πραγματικότητα.  Σήμερα ας κάνουμε μόνον την αρχή:  Ανάπτυξη  και σκουπίδια  δεν πάνε μαζί. Είναι η πρώτη προτεραιότητα και πρέπει να λυθεί   με όρους μέλλοντος και όχι με όρους παρελθόντος. Η Περιφέρεια πρέπει να κάνει την δική της δουλειά και ο Δήμος μας θα κάνει την δική του, μειώνοντας τον όγκο των  απορριμμάτων  δραστικά  και οργανώνοντας Πράσινα σημεία παντού.

Σε αυτή τη νέα πορεία  εγγύηση θα είναι  οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας  και της περιοχής μας, που θα  έρθουν στο προσκήνιο  περνώντας πάνω από τα στρατηγικά λάθη του παρελθόντος. Εμπιστευόμαστε την   Βάσω  Ψυχράμη  που έχει αποδείξει    θέληση,  ,  εντιμότητα, εργατικότητα, σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων  και  ικανότητες  για να   δημιουργήσουμε με την βοήθεια των πιο συνειδητών πολιτών  και όλων των φίλων της Αιγιάλειας   την καινούργια  ΕΝΙΑΙΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ