Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Ακράτα και της αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από δυο εβδομάδες, στην Ακράτα, σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, την 18/2/2020 ο δράστης με ακόμα μια άγνωστη συνεργό του,  επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και προσποιούμενοι τους λογιστές, με το πρόσχημα τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων της κόρης της, την έπεισαν να εισέλθει στο όχημα, ώστε να μεταβούν στην οικία της, όπου της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (2500) ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας (10.000) ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Ακράτας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 41χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεργού του.