Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές του Δημήτρη Καλογερόπουλου με συλλόγους και σωματεία

Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με συλλόγους και σωματεία του Δήμου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την εύρεση λύσεων σε ζητήματα που απασχολούν τόσο τους φορείς, όσο και την τοπική κοινωνία εν γένει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καλογερόπουλος συναντήθηκε τις τελευταίες μέρες στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας, του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιγίου, του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Σταφιδαλώνων «Ο Άγιος Αλέξιος», του Συλλόγου Γονέων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αιγίου και της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους στόχους τους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα τους, τα οποία είναι ποικιλόμορφα και αφορούν όχι μόνο σε διευκολύνσεις λειτουργίας τους αλλά και σε σχετικές υποδομές. Ο κ. Καλογερόπουλος ενημέρωσε τους φορείς για τα βήματα που έχουν γίνει προς τις ανάλογες κατευθύνσεις, ανέπτυξε τη φιλοσοφία του Δήμου απέναντι στις δράσεις τους, πρότεινε λύσεις, δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση των τεχνικών θεμάτων που συναρτώνται με τις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει υποστηρικτικά σε κάθε προσπάθεια τους που αφορά σε θέματα υποδομών και χώρων δραστηριοτήτων, προς την επίτευξη των στόχων τους.