Συμβαίνει τώρα: Άμεσες συλλήψεις από την ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αιγιαλείας για πλήθος αδικημάτων

Απογευματινές ώρες την σήμερον συνελήφθησαν από στελέχη της ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αιγιαλείας δυο (2) ημεδαποί στα όρια τους αυτοφώρου και αναζητούνται άλλοι δυο (2) για τα αδικήματα της εκβίασης, κλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης και νομοθεσία περί όπλων ύστερα από υποβληθείσα μήνυση σε βάρος των δραστών από τον παθόντα χθες στην Ασφάλεια Αιγιαλείας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών κινείτο με δίκυκλο μοτοποδήλατο προς το κέντρο της πόλεως, όταν προπορευόμενο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας εκ των δραστών και επέβαιναν οι λοιποί δράστες, πραγματοποίησε απότομο ελιγμό κλείνοντας τον δρόμο και εξαναγκάζοντας τον παθόντα οδηγό του δικύκλου να σταματήσει.
Στη συνέχεια οι τέσσερις (4) δράστες προσέγγισαν τον παθόντα και χτύπησαν αυτόν με γροθιές στο κεφάλι και στο δεξί μάτι, εξυβρίζοντας τον και απειλώντας τον ταυτόχρονα.
Επιπροσθέτως ένας εκ των δραστών απείλησε τον παθόντα με πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο) που έφερε μαζί του.
Επίσης ο παθών διαπίστωσε μετά την λήξη του επεισοδίου, ότι απέσπασαν από αυτόν ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας.
Αμέσως μετά ένας εκ των δραστών κάλεσε τον παθόντα του ανέφερε ότι πήρε το ρολόι του και απαίτησε να του παραδώσει διάφορα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου για να το επιστρέψει.
Αναζητούνται οι άλλοι δυο (2) δράστες για να συλληφθούν.
Συλληφθένετες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.