Θεοδωρακόπουλος: “Σταθείτε δίπλα στον Κώστα για να φτιάξουμε το Αίγιο ένα όμορφο μέρος – Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τίμιους ανθρώπους”

Με τον γνωστό του καθηλωτικό και “έξω από τα δόντια” πολιτικό λόγο, ο τ. Δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση του υποψηψίου Δημάρχου Αιγιάλειας Κώστα Σπηλιόπουλου στο λιμάνι του Αιγίου και δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του προς αυτόν. Αρχικά ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή στα όσα έγιναν επί θητείας του και στα όσα κάποιοι εμπόδισαν και δεν τελεσφόρησαν και ανέφερε:

– “Είχα αποφασίσει να µην ασχοληθώ ξανά µε τα κοινά όµως 41 χρόνια ανελλιπώς, οι πολίτες του Αιγίου µε επέλεγαν πάντοτε και µε έβγαλαν και δήµαρχο και νιώθω ότι έχω µια υποχρέωση απέναντί τους. Βλέπω ένα σκοτάδι να κυριαρχεί πάνω από την πολη και δυστυχώς το Αίγιο και την Αιγιάλεια δύο πράγµατα ακόµα την ταλαιπωρούν: η διαχείριση των απορριµµάτων και η µετακίνηση του ΤΕΙ από τα κτήρια της Χαρτοποιίας που έγινε χωρίς να ανοίξει… µύτη!

Επί θητείας µας ξεκινήσαµε τον κεντρικό συλλεκτήριο αγωγό και είχαν µείνει µόνο τα δίκτυα και ήταν έτοιµα και ο κεντρικός συλλεκτήριος αγωγός και η αναβάθµιση του βιολογικού. Επίσης και το έργο στον ΧΥΤΑ Παπανικολού τελείωνε και σε 1,5 µήνα θα είχε παραδοθεί. Αλλά δυστυχώς, κάποιοι που σήµερα ζητούν να εκλεγούν έπιασαν τότε τον Υπουργό Περιβάλλοντος για να µην προχωρήσει το έργο, που είχε ολοκληρωθεί στο 80% και µας έβαλαν και πρόστιµο. Είναι αυτοί που από το 1998 δεν έχουν να πουν τίποτα και για το θέµα των σκουπιδιών.  Για το ΤΕΙ φτύσαµε αίµα δώσαµε το καλύτερο φιλέτο της πόλης, κάναµε σχέδια και για τρίτο τµήµα, αλλά δυστυχώς χάσαµε και το πρώτο. Σε µια συγκέντρωση της Ν.∆. τους τα είπα. Ούτε  ένας βουλευτής του νοµού δεν πήγε να δει την Κεραµέως για το ΤΕΙ µας.

Τώρα στηρίζω τον Κώστα, γιατί είναι φίλος. Μπορεί να µην ανήκουµε στον ίδιο πολιτικό χώρο αλλά  υπάρχει συνεργασία και σύµπνοια στους αγώνες µας για το ∆ήµο. Βοηθούσε παντού και πάντοτε, λάβαµε 120 εκ. ευρώ σε χρηµατοδοτήσεις έγιναν µελέτες και υλοποιήθηκαν έργα 110 εκ. ευρώ. Ουσιαστική η συµβολή του.

Το θέµα είναι ότι δεν είναι όλοι ικανοί για να διοικήσουν το δήµο, γιατί λείπουν η ικανότητα, το όραµα και το µεράκι. Γι’ αυτό, σας προτρέπω να σταθείτε δίπλα στον Κώστα, για να φτιάξουµε το Αίγιο και την Αιγιάλεια όµορφη και κυρίως γιατί ο τόπος µας έχει ανάγκη από τίµιους ανθρώπους”.

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”