Συγκινητική η τιμητική εκδήλωση για το Στάθη Θεοδωρακόπουλο στο Δημαρχείο Αιγιάλειας

Την τιμητική του είχε σήμερα ο τ. Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, σε εκδήλωση που παρέθεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος, για τη μακροχρόνια διαδρομή των 41 χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με το Θανάση Παναγόπουλο, να αναλαμβάνει να τιμήσει έναν άνθρωπο του τόπου μας, που διετέλεσε και πρώτος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Αιγιάλειας και βρίσκεται εν ζωή. Ο κ. Παναγόπουλος εξήρε το κύρος και την προσωπικότητα του κ. Θεοδωρακόπουλου, θαυμάζοντάς τον, αφού μέσα από αντιξοότητες και προσωπικές ατυχίες δεν το έβαλε κάτω, δε λύγισε, αλλά αντίθετα η ενασχόλησή του με τα κοινά αποτέλεσε διέξοδο για τον ίδιο, με τις γνώσεις του να είναι πολύτιμες και αναγκαίες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Στάθης έχει αφήσει το δικό του στίγμα και οι συμπολίτες του τον αποκαλούν “ο Στάθης” και όχι ο “Θεοδωρακόπουλος”.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Θεοδωρακόπουλος, αναφέρθηκε σε όλους τους Δημάρχους που είχε την τύχη να συνεργαστεί στους αειμνήστους Παναγόπουλο, Μέγαρη και Σιαβελή, αναπολώντας ωραίες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Έκανε μια συνοπτική αναδρομή στα έργα που πέτυχε ο ίδιος ως Δήμαρχος, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας ότι “δεν πρέπει να λέμε ότι στο Αίγιο δεν έχει γίνει τίποτα. Έγιναν πολλά, όπως το Πρωτοδικείο, το ΤΕΙ, το λιμάνι, ο συλλεκτήριος αγωγός, ο βιολογικός, τα “Οινοξένεια”, το Θεατράκι στο Πολιτιστικό, στις Αιγές κ.ά”. Ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και στη νέα δημοτική αρχή να έχουν μια καλή και πετυχημένη πορεία, λέγοντας “ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ας εργαστούν για το καλό του τόπου”.

Πολύ συγκινημένος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Δήμου για την άψογη συνεργασία, λέγοντας ότι δεν “κρατάω κακία σε κανέναν”, ενώ δακρυσμένος ευχαρίστησε την οικογένειά του, τη σύζυγό του Σοφία και το γιο του ΄Ακη, που όλα αυτά τα χρόνια τον στήριξαν και του συμπαραστάθηκαν σε όλες του τις αποφάσεις.

Ένας πετυχημένος κύκλος και μια λαμπρή πορεία και καριέρα έκαναν τον κύκλο τους, με το Στάθη Θεοδωρακόπουλο, να παραμένει ο… “Στάθης” της αγοράς και των Ψηλαλωνιών και το όνομά του να έχει συνδεθεί με τη δικηγορία, τα κοινά και το Αίγιο.

Ο “Τ.” εύχεται στο Στάθη να έχει υγεία, να χαίρεται την κάθε μέρα και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του και το εγγονάκι του.

Ρεπορτάζ και φωτό: ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

« από 2 »