Σε καλή πορεία τα έργα κατασκευής χώρων αναψυχής σε Μεσσηνέζη και Άγιο Αθανάσιο

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Όταν δεν μας σαμποτάρουν, όλα προχωρούν για την βελτίωση της Αιγιάλειας»

Τους δυο νέους χώρους αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, που κατασκευάζονται στους οικισμούς Μεσσηνέζη και Άγιος Αθανάσιος Αιγίου, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Αιγιαλείας  κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η πορεία των δυο έργων χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, ενώ με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να συμβάλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών που διαβιούν στις περιοχές αυτές αλλά και επισκεπτών κάθε ηλικίας.

Τα έργα κατασκευάζονται σε δημοτικά οικόπεδα, είναι συνολικής δαπάνης 357.498,27 ευρώ και αφορούν σε μια πλατεία και σε μια παιδική χαρά αντίστοιχα.

Ο κ. Καλογερόπουλος κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε, συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Βασίλη Χριστόπουλο και Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, καθώς και από την ανάδοχο των έργων κα. Φωτεινή Μπούσιου.

Με αφορμή την επίσκεψη στα δυο αυτά έργα, ο Δήμαρχος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων, δήλωσε σχετικά: «Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν σαμποτάρει τον Δήμο και τους πολίτες του, με ενστάσεις και νομικές τρικλοποδιές, τα έργα προχωρούν και όλα δουλεύουν όπως έχουμε σχεδιάσει. Η Αιγιάλεια αλλάζει εμφανώς και οι συνδημότες μας το αναγνωρίζουν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας όσα εμπόδια και να μας βάλουν. Εξάλλου, ‘εχθρός’ της Δημοτικής αρχής είναι τα προβλήματα και όχι οι «φωνές», που θέλουν μια Αιγιάλεια μικρή και κατακερματισμένη για να μπορούν να την διαχειριστούν, μιας και  οι ισχνές ικανότητές τους δεν αρκούν για έναν Δήμο μεγάλο και σύγχρονο».