Μονοήμερη Εκδρομή στον Σχίνο Λουτρακίου

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 13 Μαΐου στο Σχίνο Λουτρακίου του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού.

Θα γνωρίσουμε και θα απολαύσουμε τον μεγαλύτερο κήπο με τριαντάφυλλα των Βαλκανίων, έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης και από τους ωραιότερους στο κόσμο. Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει:

  • Αναχώρηση 07:45 από την τρίγωνη πλατεία στο Αίγιο.
  • Επίσκεψη στην Ιερά μονή Αγ. Γερασίμου στο Λουτράκι.
  • Επίσκεψη στο Ροδόκηπο με τις 700 περίπου διαφορετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων θα ξεναγηθούμε σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς όπου δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις.
  • Φαγητό στο Ροδόκηπο όπου υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένου πικ-νικ. Το πικ-νικ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας να ξεχάσουμε έγνοιες και προβλήματα και να χαρούμε τη φύση. Μαγειρέψτε λίγα πράγματα, πρόχειρα και εύκολα. Φτιάχτε μία λίστα με τα απαραίτητα που θα χρειασθείτε. Πάρτε γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό, παπούτσια περιπάτου (πεζοπορίας).  Φροντίστε να μην έχετε μαζί σας βαριά πράγματα. Πικ-νικ σημαίνει άποψη. Υπάρχει η δυνατότητα και για τους φίλους/ες που επιθυμούν να γευματίσουν σε ταβέρνα.
  • Επίσκεψη στο Αλεποχώρι. Μετά από μια διαδρομή όπου τα πεύκα συναντούν την θάλασσα, φτάνουμε στο Αλεποχώρι «βολίδα» ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα.
  • Αναχώρηση από Αλεποχώρι 18:00.

Η συμμετοχή για το πούλμαν είναι 15ευρώ/άτομο.

Το κόστος της ξενάγησης στο Ροδόκηπο, είναι 4,5 ευρώ/άτομο (περιλαμβάνει καφέ και γλύκισμα).

Παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την πέμπτη 10 Μαΐου καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων συμμετοχής.  Για κράτηση θέσης και για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία στα τηλέφωνα 6945.770.952, 6979.531.919. Επίσης για κρατήσεις θέσεων καθημερινά στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “FANTASY” Μητροπόλεως