Μάσκες ασφαλείας προσέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος στα σώματα ασφαλείας του Αιγίου

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συναισθανόμενος το βαρύ  φορτίο που φέρουν τα σώματα ασφαλείας της πόλης μας, όντας στην πρώτη γραμμή για τη διαφύλαξη της ορθής τήρησης των κανόνων της πολιτείας και τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, προσέφερε  μάσκες ασφαλείας!
Αμέσως με το που ήρθε η χορηγία στο σύλλογο, το πρώτο μέλημα του Προεδρείου ήταν να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλους όσους είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή!!
Την Τετάρτη το πρωί βρέθηκαν τα μέλη του Προεδρείου Λάμπης Παπαδόπουλος, Κώστας Κουλούρης και Βασίλης Κερκελές στην Πυροσβεστική υπηρεσία Αιγίου όπου τους υποδέχτηκε στην πύλη η Διοικητής Ευφροσύνη Λαλιώτη,  μαζί με όλους τους Πυροσβέστες της βάρδιας!!
Η Διοικητής ευχαρίστησε θερμά το Προεδρείο για την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα γιατί ο συγκεκριμένος τύπος μασκών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιόδους πυρκαγιών!
Εξήρε την προσπάθεια του Προεδρείου και δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει συνεργασία όπου και όποτε ζητηθεί!
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουλούρης βρέθηκαν στα γραφεία του Λιμενικού όπου τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης ο οποίος  παρέλαβε προσωπικά τις μάσκες για την υπηρεσία!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας θέλει να ενημερώσει τα καταστήματα μέλη του που παραμένουν ανοιχτά και έχουν έλλειψη ή αδυναμία εξέρευσης, πως μπορούν να προμηθευτούν στα γραφεία του συλλόγου μάσκες μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, τις ημέρες και ώρες που είναι ανοικτός ο σύλλογος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Μετά την πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα, όπου οι κ.κ Διοικητές,  Ευφροσύνη Λαλιώτη και Μιχάλης Κωστάκης αντίστοιχα, παρέλαβαν από  το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου μάσκες ασφαλείας, σειρά είχε το Αστυνομικό τμήμα Αιγίου.  Ο Διοικητής κ.Βασίλης Ροδόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Κουλούρη που του παρέδωσαν τις μάσκες ασφαλείας!

Ο κος Ροδόπουλος τόνισε πως οποιαδήποτε προσφορά, εν μέσω κορωνοϊού είναι δεκτή, ενώ επεσήμανε πως μέρος των μασκών θα παραδοθούν και στο τμήμα Τροχαίας Αιγίου!Οι δύο πλευρές επεσήμαναν τους κινδύνους που διατρέχουν και οι δύο κλάδοι, τόσο οι αστυνομικοί που φέρουν το δύσκολο φορτίο της τήρησης των περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες, όσο και οι Έμποροι που καλούνται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με είδη πρώτης ανάγκης!

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τους Εμπόρους μέλη μας που δεν κατέστη δυνατόν για οποιοδήποτε λόγο να βρουν μάσκες, πως μπορούν να προμηθευτούν στα γραφεία του Συλλόγου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Μήνυμα Προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου:
Αυτή τη δύσκολη στιγμή όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε για να βγούμε από το τέλμα. Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που στηρίζουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που κάνουμε, είναι δίπλα μας και μας εμπιστεύονται για ηθικές πράξεις υψίστης κοινωνικής σημασίας.
Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική για το Εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και είναι χρέος μας να αφήσουμε το αποτύπωμα μας!
Σαν Σύλλογος  θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για την διατήρηση των επιχειρήσεων μας και για την διασφάλιση πως αύριο το πρωί όλα τα νοικοκυριά θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για αξιοπρεπή διαβίωση!
Ευχαριστούμε όλους τους ενεργούς φορείς που συνεργάζονται για τον ίδιο σκοπό και βλέπουν στο πρόσωπο μας έναν σύμμαχο! Είμαστε Όρθιοι και Δυνατοί!!

Υ.Γ:

Αφού ερωτήθηκε πρωτίστως η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίου και δευτερευόντος ο Δήμος Αιγιαλείας, (οι οποίοι  απάντησαν ότι προς το παρόν έχουν καλύψει σε όλα τα τμήματά τους τις ανάγκες σε μάσκες), αποφασίστηκε  να προσφερθούν  αναλογικά στα Σώματα Ασφαλείας του Δήμου μας.

Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου ως ένδειξη πένθους για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, το Δ.Σ αποφάσισε να μη στείλει φωτογραφίες στα ΜΜΕ από τις χορηγικές δράσεις που κάνει ο Σύλλογος.
Φωτογραφίες  θα αναρτηθούν στον τοίχο του Συλλόγου μας για την τήρηση των πρακτικών και για το αρχείο μας!