Η περιοδική πεζοδρόμηση του κέντρου του Αιγίου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 και ώρα 13.30 συνεδριάζει διά ζώσης, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιάλειας με 11 θέματα στην ατζέντα.

Αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι το πρώτο θέμα της συνεδρίασης, περί έγκρισης ή μη αιτήματος για την περιοδική πεζοδρόμηση των οδών Κλ. Οικονόμου & Μητροπόλεως στο κέντρο της πόλης του Αιγίου.

 

ΤΑ 11 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Περί έγκρισης ή μη αιτήματος για την περιοδική πεζοδρόμηση των οδών Κλ. Οικονόμου & Μητροπόλεως στο κέντρο της πόλης του Αιγίου.

2. Περί έγκρισης ή μη αιτήματος για την επισκευή βρύσης και παγκάκια στην πλατεία της Κοινότητας Άνω Κερύνειας του Δήμου Αιγιαλείας .

3. Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Ποροβίτσας του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2022.

4. Περί έγκρισης προσωρινής μετατόπισης περιπτέρων στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση εμπορικού κέντρου Αιγίου Ενότητα 2: πλατεία ΑγίαςΛαύρας και περιμετρικοί οδοί και Ενότητα 3: πλατεία Βάλφουρ και περιμετρικοί οδοί».

5. Περί επιβολής προστίμου για την αυθαίρετη κοπή δέντρου επί κοινοχρήστου χώρου- πλατεία οικισμού Κάτω Πτέρης στην κοινότητα Πτέρης Δήμου Αιγιαλείας

6. Περί έγκρισης χορήγησης άδειας κυκλοφορίας ζωήλατων οχημάτων στην Κοινότητα Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας.

7. Περί επέκτασης χρονικού διαστήματος της πεζοδρόμησης που εφαρμόζεται τους θερινούς μήνες στην παραλία Ακολης της Κοινότητας Ροδοδάφνης του Δήμου Αιγιαλείας.

8. Περί έγκρισης πρότασης για την τροποποίηση των αριθ. 192/2007 και 205/2008 κανονιστικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου περί χορήγησης θέσεων στάθμευσης.

9. Περί έγκρισης χορήγησης ή μη μιας θέσης στάθμευσης επί της οδού Ρωμανιώλη 21 στην Κοινότητα Αιγίου.

10. Έγκριση μελέτης οριοθέτησης τμήματος ποταμού «Φοίνικα» στην Τ.Κ. Σαλμενίκο της Δ.Ε. Ερινεού (θέση παρά το ΜΥΗΣ Σαλμενίκο του Δήμου Αιγιαλείας)

11. Περί έγκρισης ή μη αίτησης για την εκ νέου παραχώρηση χορηγηθείσας θέσης στάθμευσης επί της οδού Ασημάκη Φωτήλα στην Κοινότητα Αιγίου.