Παπακωνσταντινόπουλος για Φυσικοθεραπεία Αιγίου: “Tίποτα δεν χάθηκε!”

Η παράταξη Μαχητική Προοδευτική  Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) και ο επικεφαλής κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, σχετικά με την μεταφορά της Φυσικοθεραπείας Αιγίου από το Αίγιο στην Πάτρα, καλούν φορείς, φοιτητές και δημότες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των κινητοποιήσεων τονίζοντας ότι “Τίποτα δεν χάθηκε και ότι μόνο οι οργανωμένοι αγώνες του λαού φέρνουν αποτελέσματα”. 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
-“Μπορεί ο αγώνας που ξεκίνησε ελπιδοφόρα να μην είχε την συνέχεια που έπρεπε  για διάφορους λόγους με κυριότερο την καλλιέργεια αυταπάτης ότι οι οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού θα μπορούσαν να ασκήσουν πίεση στην υπουργό κ.Κεραμέως ,όμως η πόλη του Αιγίου,ο δήμος της Αιγιάλειας πρέπει να ξεσηκωθεί τώρα .
Το προεδρικό διάταγμα που προωθείται δεν πρέπει να υπογραφεί!
Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α εξαρχής είχε υποστηρίξει την συνέχιση του αγώνα και κατέθεσε μια σειρά προτάσεων ,όπως μηχανοκίνητη πορεία στα διόδια του Ελαιώνα και ενημέρωση των διερχόμενων ταξιδιωτών με φυλλάδια για την αναγκαιότητα παραμονής της σχολής ,αεροπανώ στην είσοδο και έξοδο της πόλης του Αιγίουκαι των άλλων πρώην δήμων,μεγάλη συγκέντρωση συναυλία στο κέντρο της πόλης ,κλείσιμο του δημαρχείου. Επίσης επίσκεψη -ενημέρωση όλων των αρχηγών των κομμάτων της βουλής και επιδίωξη συμμετοχής των φοιτητών της σχολής με γενικές συνελεύσεις και αποφάσεις με αίτημα την παραμονή .
Οι προτάσεις αυτές της μαχητικής Προοδευτικης Συνεργασίας Της Αιγιάλειας ψηφίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν υλοποιήθηκαν μέχρι τώρα .
Όμως τώρα και με την προώθηση για υπογραφή του προεδρικού διατάγματος πρέπει οι δημότες να ξεσηκωθουν .Η επιδίωξη συμμετοχής των φοιτητών θα είναι ένα ισχυρό όπλο στον αγώνα για παραμονή της σχολής στο Αιγιο αλλά και στον γενικότερο αγώνα για δωρεάν και υψηλού επιπέδου παιδεία χωρίς καμία επιχειρηματική δράση και παράδοση της στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα .
Οι πρόσφατες φοιτητικές εκλογές με την ήττα των φοιτητικών παρατάξεων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι οι φοιτητες θα αντισταθούν στις επιδιώξεις του κεφαλαίου για επιστήμονες φτηνούς εργάτες χωρίς δικαιώματα στην υπηρεσία των μονοπωλίων .
Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α καλεί φορείς ,φοιτητές ,δημότες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των κινητοποιήσεων .Τίποτα δεν χάθηκε.Μόνο οι οργανωμένοι αγώνες του λαού φέρνουν αποτελέσματα .