Η Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας καταδικάζει τα αγροτοδικεία

«Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στους ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/9/2019 ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ , ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ , ΤΟ ΓΑΛΑ , ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Τιμή και άμεση πληρωμή στην κορινθιακή σταφίδα πάνω από την μέση περσινή(2,20 σκιά), σύμφωνη με την ποσότητα και την εξαιρετική ποιότητα του φετινού προϊόντος. Την ένταξη της κορινθιακής σταφίδας στο πρόγραμμα αναμπέλωσης όπως ισχύει στα υπόλοιπα αμπελοειδή.

ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ , ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ ΑΤΟΥΣ».