Επίσκεψη Ιάσονα Φωτήλα στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Επ’ αφορμή των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου επεσκέφθη τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αξιότιμος κ. Ιάσων Φωτήλας, προκειμένου να εκφράσει τις θερμές εόρτιες ευχές του εν όψει των αγίων Χριστουγέννων και της ενάρξεως του νέου ενιαυτού της χρηστότητος του Κυρίου, προσφέροντας ταυτοχρόνως ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό υπέρ των Φιλανθρωπικών Δομών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος με ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη εκφράζει τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς τον Αξιότιμο κ. Ιάσονα Φωτήλα για το εμπράκτως εκδηλωθέν ενδιαφέρον και την πολύτιμη αρωγή αυτού, διότι μέσω της δωρεάς του συνέβαλε στην ενίσχυση των καταβαλλομένων προσπαθειών με σκοπό την εξακολούθηση του επιτελουμένου φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας για την εξασφάλιση των πολύτιμων αγαθών της υγείας και της αξιοπρεπούς διαβιώσεως των συνανθρώπων μας.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας εύχεται ο Δωρεοδότης παντός αγαθού Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να επιδαψιλεύει σε αυτόν και την οικογένειά του πλούσια τη Χάρη και την Ευλογία Αυτού, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και παντοειδή πρόοδο.