Αντίληψη Σεισμικού Κινδύνου στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου

Στο πλαίσιο εκπόνησης έρευνας από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών αναφορικά με την αντίληψη του σεισμικού κινδύνου από τους κατοίκους του Δήμου Αιγιαλείας, θα μας ήταν ιδιαίτερα σημαντική η ανάρτηση εκ νέου του συνδέσμου του ερωτηματολογίου στη σελίδα σας:
Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί τμήμα της διδακτορικής διατριβής με τίτλο “Τρωτότητα, Προσαρμοστικότητα και Αντίληψη Κινδύνου: η περίπτωση του Κορινθιακού κόλπου” που εκπονείται στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να αποτυπώσει και να μετρήσει την αντίληψη και το επίπεδο ετοιμότητας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με τους σεισμούς καθώς και το επίπεδο της ικανότητάς τους να αποκρίνονται και να προσαρμόζονται σε αυτούς.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας. Το ερωτηματολόγιο συμμορφώνεται με τους κανόνες GDPR περί προσωπικών δεδομένων, είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που ορίζεται κάθε φορά.

Εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης: 10 λεπτά

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Νιφοράτος
Υπ. Διδάκτωρ, Τμήμα Γεωγραφίας
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών