Ανθρωπιστική βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως  στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

   Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο μαρτυρικός λαός του Λιβάνου κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Για αυτό και η Ιερά Μητρόπολή μας, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, θα συγκεντρώνει από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 24 του μηνός είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στους δοκιμαζομένους αδελφούς μας στη Βηρυτό, σε μία προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις δραματικές καταστάσεις που ζουν, καθώς, μεταξύ άλλων, υπολογίζεται ότι 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει ανέστιοι.  

         Παρακαλούμε το χριστεπώνυμο πλήρωμα να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα και να προσφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας, παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, ζάχαρη, επιδέσμους και αντιπυρετικά, μάσκες.

         Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κελάρι της αγάπης» (από 9π.μ. έως 1μ.μ.), που βρίσκεται στην οδό Π. Χαραλάμπους 10, στο Αίγιο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 26910 – 28398 (υπεύθυνος π. Στυλιανός Καπράλος).

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ