Αιγιάλεια: Πρόσκληση για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. η ανακοίνωση της πρόσκλησης για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τη σχολική περίοδο 2022.

Το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιαλείας, για μία ακόμα χρονιά καλεί τις ωφελούμενες μητέρες να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση ώστε να επωφεληθούν της επιδότησης δωρεάν τροφείων για τη φοίτηση των τέκνων τους τόσο στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αιγιαλείας όσο και στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των  ωφελούμενων, οι αιτήσεις θα δύναται να ελεγχθούν και να υποβληθούν στο Νομικό Πρόσωπο. 

Οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευσή τους για την υποβολή και τον τον έλεγχο της αίτησής τους θα πρέπει να προσκομίσουν τους προσωπικούς κωδικούς TAXISNET. Αξίζει να σημειωθεί πως για την υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητο οι ωφελούμενοι να έχουν υποβάλλει Δήλωση Εισοδήματος φορολογικού έτους 2021.

Για τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα κεντρικά γραφεία του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιαλείας (επί της Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 11 –ΑΙΓΙΟ)

ΤΗΛ. 2691026694 (εσωτερικό 5).