ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Δύο εκδηλώσεις αυτοοργάνωσης σε Συμπολιτεία και Ερινεό

Η Συντονιστική Επιτροπή Αιγιαλείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή  Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στο πλαίσιο δράσεων αυτοοργάνωσης, στους π. Καποδιστριακούς Δήμους Συμπολιτείας και Ερινεού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την κα. Μάρα Κουκουδάκη ,υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, η οποία μας μετέφερε τις θέσεις της παράταξης μας για όλα τα ζητήματα που αγωνιά ο ελληνικός λαός.

Τις εκδηλώσεις, τίμησαν με την παρουσία τους : μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης, πολιτευτές καθώς και πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος.

Στις δύο αυτές συγκεντρώσεις συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που βιώνει η περιοχή μας, ως συνέπεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας , που με τις ενέργειές της πλήττει οργανωμένα και στοχευμένα την κοινωνία της Αιγιάλειας.

Αναλυτικότερα συζητήθηκαν:

  • Η στοχευμένη επίθεση που δέχεται το εισόδημα των αγροτών και ιδιαίτερα των σταφιδοπαραγωγών από την χαμηλή τιμή του προϊόντος και τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις στο κόστος παραγωγής.
  • Η μεταφορά της Σχολής Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα με μια άνευ τεκμηρίωσηςπολιτική απόφαση υπό την ευθύνη της Κας Κεραμέως και της Ν.Δ., παρά τις έντονες και δίκαιες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
  • Η εγκατάλειψη και απαξίωση του εργοστασίου της ΕΒΟ και του Γενικού Νοσοκομείου από την Κυβέρνηση.
  • Η αδιανόητη μετατροπή του μοναδικού ΕΠΑΛ της Αιγιάλειας σε πρότυπο, γεγονός που ωθεί δεκάδες μαθητές μακριά από την τεχνική εκπαίδευση.
  • Η ακρίβεια που πλήττει τα λαϊκά στρώματα και συσσωρεύει υπερκέρδη στο κεφάλαιο.

Η συμμετοχή του κόσμου και η γόνιμη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατέδειξαν την αγωνία του λαού της Αιγιάλειας και την βεβαιότητά του πως μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στέκεται δίπλα του, προασπίζοντας τα συμφέροντά του μέσα από ρεαλιστικές προτάσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων που πλήττουν την σύγχρονη κοινωνία.