Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στα “Αγγελουδάκια”

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Ιερώνυμος, προέστη της τελετής του Αγιασμού στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Τα Αγγελουδάκια» για την φετινή σχολική χρονιά, που έγινε την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου ε.έ.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Διευθύντρια και σε όλο το προσωπικό του Σταθμού μία ευλογημένη από το Θεό και πνευματικά γόνιμη χρονιά με υγεία και θεία ενδυνάμωση.

Ακολούθως ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ εξήρε την αγαστή συνεργασία, που υπάρχει ανάμεσα σε όλους τους φορείς του Σταθμού. Διαβεβαίωσε, δε, ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών αποπεράτωσης του νέου κτιρίου θα είναι σε θέση ο Σταθμός να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερες ανάγκες βρεφών και νηπίων.

Τέλος ο Πρωτοπρεσβύτερος, π. Χρήστος Τσάκαλος, Αντιπρόεδρος του Σταθμού ευχαρίστησε με την σειρά του τον Σεβασμιώτατο, ως Πρόεδρο για την διαρκή και ανύστακτη μέριμνά του για την κατά το δυνατόν άψογη, εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της βρεφονηπιακής εκκλησιαστικής δομής.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως