ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, μετρητά και όπλα

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, μετρητά και όπλα
XWhatsAppViber

Κατασχέθηκαν περίπου ένα κιλό κοκαΐνης, 22.800 ευρώ σε μετρητά, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου λάμψης και -185- αβολίδωτα φυσίγγια

Συνελήφθησαν, χθες 6-6-2025 το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν έναν από τα δύο μέλη της συμμορίας να πραγματοποιεί πώληση κοκαΐνης στον τρίτο κατηγορούμενο.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες μετά την αγοραπωλησία των ναρκωτικών και σε σωματικές έρευνες, που τους ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του τρίτου κατηγορούμενου και κατάσχεσαν ένα γραμμάριο κοκαΐνης, το οποίο είχε αγοράσει από το μέλος της συμμορίας, έναντι του χρηματικού ποσού των -80- ευρώ.
Σε έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών στις οικίες των δύο μελών της συμμορίας και σε αποθηκευτικό χώρο, που διατηρούν από κοινού, βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής :
• -981- γραμμάρια κοκαϊνης, διαμοιρασμένη σε έξι συσκευασίες,
• -12,2- γραμμάρια κάνναβης,
• -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• -1- πιστόλι ρέπλικα κρότου λάμψης,
• -185- αβολίδωτα φυσίγγια και -2- φυσίγγια των 9mm,
• -22.800- ευρώ.
Κατασχέθηκαν ακόμη και τρία αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούνταν από τα μέλη της συμμορίας ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών ουσιών ήταν επιμελώς κρυμμένο, σε κουτί υποδημάτων, που είχε τοποθετηθεί, στον μηχανισμό του ρολού εξωφύλλου της μπαλκονόπορτας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2
AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer