Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ζαχάρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε συμμορία, διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και έναν 40χρονο ημεδαπό, μέλος της συμμορίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία μέλη της συμμορίας.
Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα πλήρη στοιχεία ακόμη (45) χρηστών που προμηθευόταν ναρκωτικά από τα μέλη της συμμορίας.
Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διακριβώθηκε ότι ο 57χρονος ενέχεται τους τελευταίους έξι μήνες σε (660) περιπτώσεις διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, είτε στον 40χρονο συνεργό του, είτε απευθείας σε χρήστες στη Ζαχάρω Ηλείας.
Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε διακινήσει περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης καθώς και ποσότητα κοκαΐνης, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 25.000 ευρώ.
Σε ότι αφορά τον 40χρονο, διακριβώθηκε ότι προμηθεύονταν ποσότητες κοκαΐνης από τον 57χρονο και στη συνέχεια τις διακινούσε σε τοξικομανείς της περιοχής, ενώ τα υπόλοιπα τρία μέλη της συμμορίας που αναζητούνται είναι αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι έχοντας ως έδρα την Αττική, προμήθευαν τον 57χρονο με τις ναρκωτικές ουσίες και παράλληλα διακινούσαν ναρκωτικά σε χρήστες.
Από την έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας (45) χρηστών, οι οποίοι προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από τα μέλη της συμμορίας, ενώ συνελήφθη ο 43χρονος, ο οποίος χθες (30-5-2019) το απόγευμα αγόρασε (10,8) γραμμάρια κάνναβης, από τον 57χρονο.
Οι δράστες είχαν αναπτύξει κωδικοποιημένη φρασεολογία τόσο μεταξύ τους όσο και με τους τοξικομανείς προκειμένου να δυσχεράνουν το έργο των Αστυνομικών Αρχών σε ότι αφορά τον εντοπισμό τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη και στην οικία του 57χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :
• (778) γραμμάρια κάνναβης,
• Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• Ένα κινητό τηλέφωνο και
• Κάρτες sim κινητών τηλεφώνων
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Συνελήφθη μέλος συμμορίας που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Ζαχάρω

Ροή Ειδήσεων
- Οδοντωτός: Πάσχα και βλέπουμε! – Νοσοκομείο: Ένας γιατρός και πολλές εκκρεμότητες – Τι απάντησαν οι υπουργοί στον Δήμαρχο Αιγιάλειας
- ΕΛ.Α.Σ.: Δυναμική συνάντηση φίλων και μελών στο Αίγιο και μήνυμα πολιτικής αλλαγής με μεγάλη συμμετοχή πολιτών
- Πάτρα: Έρχεται από το Άγιο Όρος η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παντάνασσας, προστάτιδας των καρκινοπαθών
- Ακράτα: Ενημερωτική διάλεξη για την προστασία των πολιτών από τις απάτες
- Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Σε οριακή κατάσταση το Νοσοκομείο Αιγίου – Η κυβέρνηση αφήνει τη δημόσια υγεία στην τύχη της
- Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών αποκαταστάσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Αιγίου από τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο
- Αιγιάλεια: «Μπλόκο» σε εγκληματική ομάδα με τηλεφωνικές απάτες – Έξι υποθέσεις εξιχνίασε η Αστυνομία, τρεις συλλήψεις
- Δυναμική παρουσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας στο Rhodes Pre-Forum 2026
- aigialeia24.gr: Νέος σύγχρονος σχεδιασμός, μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερη πλοήγηση και περισσότερες δυνατότητες προσβασιμότητας
- Ηλεία – Εντοπίστηκαν θερμοκήπια με κάνναβη και κατασχέθηκαν 50 κιλά της ναρκωτικής ουσίας





















