Το γήπεδο του Αστέρα Τεμένης και τις εγκαταστάσεις 7χ7 της Ακαδημίας, επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα ο βουλευτής Αχαΐας Κος Ιάσωνας Φωτήλας.
Σε ολιγόλεπτη συνάντηση με τη Διοίκηση του Αστέρα ενημερώθηκε για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες, για τη συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκου και είδε τις βελτιώσεις που γίνονται στις εγκαταστάσεις 7χ7 της ομάδας.
Προσκλήθηκε στο τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα γίνει στα γήπεδα της Τέμενης στις 10,11 και 12 Ιουλίου και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή του στο σύλλογο του Αστέρα στη μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων για να αθλούνται στις ιδανικοτερες συνθήκες τα παιδιά της πόλης μας .
Επίσκεψη Φωτήλα στο γήπεδο του Αστέρα Τεμένης

Ροή Ειδήσεων
- Καμάρες Αιγιαλείας: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος στη ΜΕΘ
- 4η Χορωδιακή Συνάντηση Παραδοσιακού Τραγουδιού Αιγιαλείας
- Προϊόντα της Ολυμπιακής Γης στην έκθεση SIAL PARIS
- Με επιτυχία η πρώτη δράση «Το νερό είναι ζωή!» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας
- «Ανακάλεσμα Ηρώων Αιγιαλέων»: Τιμητική εκδήλωση για τους Αιγιαλείς πεσόντες στο Μέτωπο του 1941-1942
- Παναιγιάλειος: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τη Λευκίμμη – Αναχωρεί αύριο η αποστολή
- Φρόσω και Μαρία Στιβαχτοπούλου: “Οι αντοχές έχουν τελειώσει! Όχι άλλες υποσχέσεις! Ώρα για πράξεις!”
- Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγιαλείας – Κάλπες σε Αίγιο και Διακοπτό – Όλα τα ονόματα των υποψηφίων
- Ναύπακτος: Σύλληψη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κάνναβη, δενδρύλλιο και αεροβόλο πιστόλι
- Πάτρα: Αύξηση στο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα





















