Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου: Προχώρησαν σε τρίωρο συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Αιγίου

Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου: Προχώρησαν σε τρίωρο συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Αιγίου
XWhatsAppViber

Με τρίωρο συμβολικό αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ Αιγίου κλιμάκωσαν οι συνάδελφοι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που τους ξεκληρίζει αφού πάνω από το 50% του εισοδήματος τους καταλήγει στα χέρια του κράτους με την άγρια φοροληστεία , τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ και στον ΕΛΓΑ, τα κάθε είδους χαράτσια.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μποδιώτης κάλεσε κάθε μικρομεσαίο αγρότη να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, αρκεί να συμφωνεί με το πλαίσιο αιτημάτων – διεκδικήσεων, το οποίο έχει διαμορφωθεί στις Γενικές συνελεύσεις του Συλλόγου με διεξοδική συζήτηση . Ανανέωσε το αγωνιστικό ραντεβού για την Παρασκευή 2 Φλεβάρη στις 9:30 το πρωϊ το ύψος των βενζινάδικων στην ΝΕΟ για να πάμε οργανωμένοι στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα διεκδικώντας να προχωρήσουν άμεσα η καταγραφή αλλά και η αποζημίωση των πληγέντων από χαλαζοπτώσεις , πλημμύρες και πυρκαγιές . Να διεκδικήσουμε νέο κανονισμό για τον ΕΛΓΑ , αποκλειστικά κρατικό οργανισμό που να καλύπτει να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς από όλες τις αιτίες της παραγωγής και του πάγιου κεφάλαιου . χωρίς καθυστερήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ομιλία του για το αναπτυξιακό συνέδριο που προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα στις 5-6 Φλεβάρη. Έρχεται ο Πρωθυπουργός στη Πάτρα αφού έχει ψηφίσει τη μείωση του αφορολόγητου κάτω από τα 6000 ευρώ , την επιτάχυνση των πλειστηριασμών στα σπίτια των μικρομεσαίων αγροτών και των χωραφιών μας , το νέο κτηματολόγιο που διευκολύνει τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια των τραπεζιτών και των εμποροβιομήχανων.

ΟΙ αγρότες έχουμε κάθε λόγο να μπλοκάρουμε αυτήν την ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση γιατί μας φτωχοποιεί , μας εξαθλιώνει και μας ξεκληρίζει την ίδια στιγμή που φροντίζει για τις φοροαπαλλαγές και την στήριξη των τραπεζιτών και των εμποροβιομήχανων.

Και κατέληξε με κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν σωματεία και φορείς στην Πάτρα την Τρίτη 6/2/2018, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα, ενημέρωσε για την ώρα αναχώρησης από το Αίγιο που έχει αναγγείλει το ΔΣ του Συλλόγου, στις 4:30 το απόγευμα μπροστά από την Δ.Ο.Υ Αιγίου.

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2
AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer