Υπόμνημα για την εικοσιτετράωρη και εντατικότερη φύλαξη των καταστημάτων της Αιγιάλειας

Προσωπικά παρέδωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος  Αιγιαλείας κ. Β  Ροδόπουλο το υπόμνημα που του είχε αποστείλει και με e-mail για την εικοσιτετράωρη και εντατικότερη φύλαξη των καταστημάτων της Αιγιάλειας. Τη χρονική αυτή στιγμή όπου το μεγαλύτερο ποσοστό  των καταστημάτων παραμένουν κλειστά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πιέζει εδώ και πολλές μέρες για περισσότερους ελέγχους για να μην προκύψουν φαινόμενα διαρρήξεων και βανδαλισμών!
Το υπόμνημα παραδόθηκε κατά τη διάρκεια περιπολίας  του Αστυνομικού Διοικητή στην οδό Κανελλοπούλου, όπου έχει και τα καταστήματά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος. κατόπιν συνεννόησης και εξαιτίας της πίεσης χρόνου αμφότερων των μερών. Λόγω της έκτακτης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, χαιρετισμός με αγκώνες, αποστάσεις ασφαλείας, κλπ!
Τόσο ο κος Ροδόπουλος σήμερα, όπως και πριν λίγες μέρες ο Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Μαρτζάκλης και  ο Διευθυντής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κ. Μιχαλόπουλος, διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο, πως οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν επί εικοσιτετραώρου βάσεως έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς όλοι οι Έμποροι και η Επιχειρηματίες της Αιγιάλειας!!
Το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας συναισθανόμενο την πρωτοφανή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ολόκληρος ο πλανήτης εν γένει, προσπαθεί νυχθημερόν με παντοίους τρόπους να τονώσει την μικρομεσαία επιχείρηση. Ενοχλεί, παρεμβαίνει, διεκδικεί, πιέζει, όπως αρμόζει στο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο της Αιγιάλειας για να μπορέσει να βοηθηθεί και να στηριχθεί η μικρομεσαία  επιχείρηση,  ακόμα και αυτή τη στιγμή που  πλήττεται από έναν αόρατο εχθρό.