74 Ειδικοί Φρουροί από την Αχαΐα κατατάχτηκαν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Τους νέους συναδέλφους υποδέχτηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

Σε μια λιτή τελετή, χθες το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, υποδέχτηκαν τους 74 νέους Ειδικούς Φρουρούς, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για 73 άνδρες και μια γυναίκα, από περιοχές του Νομού Αχαΐας, στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα έπειτα από την ορκωμοσία τους τα αντίγραφα των πρακτικών πρόσληψης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών, πατήρ Σπυρίδων Σταθούλιας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, συνεχάρησαν για την επιτυχία τους τόσο τους νέους Ειδικούς Φρουρούς, όσο και τους συγγενείς τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία και υγεία.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος ΜΑΓΚΑΦΑΣ και ο Υπαστυνόμος Α΄ Απόστολος ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ, οι οποίοι παράλληλα ενημέρωσαν τους νέους ειδικούς φρουρούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.