Ωραίες οι εντυπώσεις από τη διήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου

Την 15η και 16η Σεπτεμβρίου ε.έ. πραγματοποιήθηκε η διήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου στις περιοχές Βόλου και Λαρίσης. Οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν ευλογίες από τις Ιερές Μονές Παναγίας Ξενιάς, Ταξιαρχών Πηλίου και Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Ιδιαίτερη τιμή και ευλογία είχε το γκρουπ από την επίσκεψη των προσκυνητών στους μεγαλοπρεπείς Ναούς της Λαρίσης, Αγίου Αχιλλείου, Μητροπολιτικού Ναού Λαρίσης και Αγίου Νικολάου, όπου και τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ.κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ομίλησε με θερμά λόγια αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπο του Μητροπολίτου μας κ.κ. Αμβροσίου, τον οποίο γνωρίζει από τότε που ήταν ακόμα νεαρός Ιερέας. Επίσης ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος εξέφρασε την έμπρακτη αγάπη του προς το πρόσωπο του Προϊσταμένου του Ι.Ν. Φανερωμένης και Αρχηγού της εκδρομής, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Λιακοπούλου, τον οποίο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το περασμένο έτος , όταν συνόδευσε τα Άχραντα Πάθη από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών στον Άγιο Αχίλλειο, προσφέροντάς του Επιστήθιο Σταυρό, ενώ σε όλους τους προσκυνητές προσέφερε πλούσιο κέρασμα και άλλες ευλογίες, ευχόμενος καλή επιστροφή.

Στην επιστροφή πραγματοποιήθηκε προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη και έτσι ολοκληρώθηκε η προσκυνηματική εκδρομή. Όλοι οι εκδρομείς θεώρησαν την εκδρομή επιτυχημένη, αφού συνδύασε την πνευματική ωφέλεια με την ψυχαγωγία.

img_20160916_101816