Ψυχράμη: «Η δημοτική αρχή προτείνει αυξήσεις των δημοτικών τελών – Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ,απέχουμε από την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής »

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη στις 2 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλειας με βασικό θέμα τoν καθορισμό των δημοτικών τελών για το 2023, για τα οποία η δημοτική αρχή θα εισηγηθεί αυξήσεις.

Την αντίδρασή της για τις αυξήσεις εκφράζει η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιαλειας» Βασιλική Ψυχράμη και αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε και πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

στην σημερινή συνεδρίασή μας αποφασίζουμε για ένα μείζον θέμα των δημοτών, τον καθορισμό των τελών για το οικονομικό έτος 2023.
Για την σπουδαιότερη κατηγορία των δημοτικών αυτών τελών, δηλαδή για τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, εισήγηση λάβαμε σήμερα στις 9.15.
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν μας επιτρέπει να μελετήσουμε αρκούντως την εισήγηση, δεδομένης της έλλειψης χρόνου, καθώς υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις για όλους μας.
Επιπλέον διαπιστώνουμε ότι, σαν να μην φτάνει όλη αυτή η επίθεση στο εισόδημα των πολιτών από όλες τις κατευθύνσεις της παρούσας συγκυρίας( ενέργεια, προϊόντα, κόστος ζωής)έρχεστε κι εσείς, ως δημοτική αρχή, και προτείνετε αυξήσεις τελών, δηλαδή άλλη μία επίθεση στο πορτοφόλι των δημοτών.
Αρνούμαστε να σας ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ανήφορο των αυξήσεων και ταυτόχρονα κατήφορο για τους δημότες και γι αυτό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ,απέχουμε από την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και σας καλούμε να συναισθανθείτε το βάρος της ευθύνης που φέρετε και να επανεξετάσετε την στάση σας αυτή.
Για την δημοτική παράταξη ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ, η επικεφαλής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Βασιλική Ψυχράμη