Ψήφισμα της Κοινότητας Μελισσίων για το θάνατο του Γιάννη Καρανικόλα

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Μελισσίων, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου  του  ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ  προέδρου της Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Αιγιαλείας επί σειρά ετών, συνεδρίασε εκτάκτως και κατεπειγόντως (δια περιφοράς) σήμερα την 12ηΙουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 10.00 πμ΄, σε ένδειξη πένθους και προκειμένου να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Ο Ιωάννης Καρανικόλας  έφυγε πολύ νωρίς και αυτό είναι το πλέον θλιβερό για έναν νέο άνθρωπο με σθένος, ορμή για τη ζωή, εργατικότητα και προσφορά για την Κοινότητά του. Με την απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στους οικείους του αλλά και στην τοπική κοινωνία των Μελισσίων.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

1.-  Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των µελών, στην οικογένεια του.

2.-Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.

3.-Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του και  να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

4.-Να κυματίσει μεσίστια η Ελληνική Σημαία στο Κοινοτικό Γραφείο.

5.- Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του εκλιπόντος στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μελισσίων και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγιαλείας.

 

                                         Τα Μέλη του Συμβουλίου

                                        της Κοινότητας Μελισσίων