Χριστουγεννιάτικη γιορτή 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του μάγου Άρτση Μπούρτση» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γονείς, δάσκαλοι και μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, στις 21 Δεκεμβρίου 2015 από τους μικρούς μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Σχολείου μας υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Μαριλένας Νάκη και κ. Εύης Στρατουδάκη και την βοήθεια της κ. Αγγελικής Δημήτρουλα στη μουσική.

Στο διάδρομο της αίθουσας υπήρχε Bazaar με κατασκευές φτιαγμένες με πολύ κόπο και μεράκι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, καθώς επίσης και πλήθος μελομακάρονα , κουραμπιέδες και καφές προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δ. Σ. Ακράτας, τους οποίους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Αιγίου κ. Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, κ. Κώστας Γιοβάς, πολλοί εκπαιδευτικοί και πλήθος γονέων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διευθυντής κ. Αργύρης Νικολόπουλος, αφού ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τον μπουφέ και το Bazaar, συνεχάρη όλα τα παιδιά, όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και ιδιαίτερα τις δασκάλες των Α΄, Β΄, τάξεων κ. Μαριλένα Νάκη και κ. Εύη Στρατουδάκη αλλά και την κ. Αγγελική Δημήτρουλα στη μουσική, αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει από καρδιάς την κ. Τατιάνα Καραδήμα, ζωγράφο, η οποία αφιλοκερδώς ομόρφυνε την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας με τρεις ζωγραφιές.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αθρόα συμμετοχή του και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, Καλή χρονιά, Καλές Διακοπές…