Χριστίνα Αλεξοπούλου: “Εάν δεν μας είχατε κυβερνήσει, θα είχαμε αυτοκινητόδρομο!”

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η πρόσφατη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά τη συνάντηση των τοπικών Βουλευτών με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή, για το φλέγον ζήτημα της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου, αναμφισβήτητα ξεχειλίζει από θράσος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τολμά να κατηγορεί τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για καθυστερήσεις στο έργο, ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι αυτή ήταν που εξασφάλισε εκ νέου τα απαραίτητα κονδύλια, στο τέλος του 2014. Παράλληλα, η Κυβέρνηση Τσίπρα ήταν αυτή που παρέλαβε το 2015, όχι μόνο τα κονδύλια αλλά και έτοιμο σχέδιο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου, τα οποία εξανέμισε πλήρως, προσπαθώντας να μετουσιώσει συγκεκριμένους εργολάβους του σε καναλάρχες. Και έφτασε το 2019, για να «πλασάρει» το έργο ως προεκλογική δέσμευση της Κυβέρνησης, αλλά και των στηριζόμενων από αυτή υποψηφίους Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ευτυχώς, κανείς από αυτούς δεν τα κατάφερε σε καμία από τις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις!

Μέχρι εδώ! Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως δρα ταχύτατα και υπερκομματικά, αγνοώντας το πολιτικό κόστος, όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον. Είναι ανευθυνότητα να μιλά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για «κατεδάφιση των έργων του», όταν τα έργα του είναι ζωγραφισμένα μόνο σε μουσαμάδες! Είναι επιτέλους καιρός να σιωπήσετε!»