Χρήστος Γούτος: “Ο κ. Δήμαρχος προτίμησε να αναγάγει το θέμα της καθαριότητας ως πολιτικό”

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Γούτος, απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την απάντηση από το Γραφείο του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλου σε σχολιασμό του για την έλλειψη καθαριότητας στην πόλη:

“Πρώτα ως πολίτης και κατόπιν ως δημοτικός σύμβουλος μετέφερα δημόσια, τις απαράδεκτες εικόνες, που όλοι (ντόπιοι και επισκέπτες) αντικρίσαμε στην πόλη, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Αντί αυτό να προβληματίσει τον κ. δήμαρχο και να φροντίσει να ζητήσει συγνώμη από τους συμπολίτες και να βελτιώσει τις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας, προτίμησε να αναγάγει το θέμα ως πολιτικό, που υποκρύπτει δήθεν προεκλογικά στοιχεία και “εχθρούς της πόλης” που ο ίδιος μόνο βλέπει, αλλά αρνείται να κατονομάσει. Περίεργο!

Πολύ πριν τις κάλπες, που όλοι θα κριθούμε, ο κ. δήμαρχος βλέπει φαντάσματα. Λέει ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από μένα, ενώ γνωρίζει, ότι εγώ ουδέποτε δέχτηκα κάτι τέτοιο. Αν γνωρίζει κάποιους, δεν έχει παρά να μας πει ποιοι είναι αυτοί. Τουλαχιστον ας μας πει γι΄ αυτούς που κρύβονται πίσω απ΄ αυτόν. Αυτό σίγουρα το ξέρει καλά!

Προκαλεί λεκτικά σε αναμέτρηση στις προσεχείς κάλπες. Βιάζεται και δηλητηριάζει την πόλη με άκαιρο και προκλητικό τρόπο. Αυτό είναι ανησυχητικό για την πόλη. Τρέμει από τώρα ακόμα και τον ίσκιο του. Φοβάται την κριτική. Είναι απλό, βρίσκεται σε πανικό, γιατί ξέρει καλά, ότι έχει αποτύχει στο τομέα της καθαριότητας ,όπως άλλωστε , από το παρελθόν τον κυνηγάει …η αποτυχία των Αμερικανών, που κατ΄ αυτόν,θα έσωζαν την περιοχή από τα σκουπίδια.

Κρίμα. Οι πολίτες ακούν και πάνω απ΄ όλα βλέπουν τον άπραγο και πανικόβλητο το δήμαρχό τους, που αδυνατεί ακόμα και να απολογηθεί για τις παραλείψεις του. Στο τέλος της θητείας του δε θα μπορέσει ν΄ αποφύγει την κριτική και την ετυμηγορία των συμπολιτών μας!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας”