ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: 4 εμφανίσεις σε 6 ημέρες

4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Η εβδομάδα που έρχεται ξεκινώντας από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, έχει τόσες εμφανίσεις για τμήματα του Χορευτικού Ομίλου, που αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά την δυναμικότητα, την αντοχή, το πλήθος των χορευτών αλλά πιστοποιούν και την σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στον Χορευτικό Όμιλο, χρόνια τώρα. Έτσι συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που οργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ παίρνει μέρος  με τμήμα χορών του Ποντιακού Ελληνισμού, την Δευτέρα σε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Καμαρών με ώρα έναρξης 21.30 σε παράσταση που εμφανίζονται και άλλα 5 χορευτικοί  Όμιλοι από όλη την Αιγιάλεια.  Θέμα της παράστασης :  ¨¨ Η Αιγιάλεια χορεύει στα πανηγύρια της Παναγίας. ¨¨

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου θα εμφανισθεί με 21 χορευτές του, από τους 40 που παρουσίασαν πρόγραμμα Ποντιακών χορών στην γιορτή λήξης του χορευτικού έτους,  στις 23 Μαϊου στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου.

Η ίδια παράσταση θα παρουσιασθεί στις 29/7 Τετάρτη πάλι στις 21.30 στην παραλία Ακράτας και στις 30/7 Πέμπτη στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

 

ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αμέσως μετά τις παραστάσεις αυτές, την Παρασκευή 31 Ιουλίου ο Χορευτικός Όμιλος υποδέχεται τον Χορευτικό Όμιλο Καλαμπάκας ΄΄ΜΕΤΕΩΡΑ΄΄ και την επομένη δίνει την 4η μέσα σε 6 ημέρες, μαζί με το φιλοξενούμενο συγκρότημα παράσταση με θέμα ¨¨ Σεργιάνι στην παράδοση του τόπου μας¨¨. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου ΄΄Αλ. Μέγαρης΄΄ και στο υπαίθριο θέατρο, με ελεύθερη είσοδο οι Αιγιαλείς θα έχουν την δυνατότητα να δούν νεαρούς χορευτές του Αιγίου σε χορούς Αιγαίου, ενήλικες σε χορούς Φλώρινας και Αλμωπίας, νεαρούς σε χορούς Αν. Ρωμυλίας, μεγαλύτερους νησιώτες σε χορούς από την Πάρο και τέλος στεριανούς σε χορούς της περιοχής μας. Οι χορευτές της Καλαμπάκας θα παρουσιάσουν χορούς της Θεσσαλίας και κυρίως της δικής τους επαρχίας. Δάσκαλος και αρχηγός του Χορευτικού Καλαμπάκας, ο Γιάννης Δήμας Πανεπιστημιακός διδάσκων χορολογία Ελληνισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ( Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων ).