Φιλανθρωπικός αγώνας Παλαιμάχων Π.Γ.Σ. – Ολυμπιακού

Οι Παλαίμαχοι του Π.Γ.Σ., στα πλαίσια του έντονου κοινωνικού έργου που παράγουν θα δώσουν τη Δευτέρα (18/5 – 18:00) αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα των Παλαιμάχων Ολυμπιακού. Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό παιχνίδι, με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ, θα δοθούν στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου). Με την προσπάθεια αυτή οι Παλαίμαχοι και των δύο συλλόγων θέλουν να δείξουν έμπρακτα στους ανθρώπους του ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου την στήριξή τους στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπαλαφούτης και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως επίσης ο πρόεδρος κ. Σάκης Δημόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο θα αγωνιστούν Παλαίμαχοι άνω των 50 χρονών, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο θα αγωνιστούν Παλαίμαχοι άνω των 40 χρονών.Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή των Παλαιμάχων θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τις φανέλες και των ομάδων και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα γίνουν και απονομές.
Συγκεκριμένα θα τιμηθούν:
 
1.  Όλοι οι εν ζωή ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων ή έχουν υπηρετήσει και τις δυο ομάδες με οποιαδήποτε σχέση (π.χ ποδοσφαιριστής/προπονητής).
2.  Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού για την κοινωνική προσφορά του
3.  Ο Σάββας Θεοδωρίδης για την συνολική προσφορά του στο ποδόσφαιρο από τον Παναιγιάλειο και από την ΕΠΣ Αχαΐας.
4.  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συνολική προσφορά του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο . Τα 90 του χρόνια και ως πολυνίκης σύλλογος με τα 42 πρωταθλήματα και τα 26 κύπελλα (16 ντάμπλ) που έχει κατακτήσει.
5.  Ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης ως ο πλέον επιτυχημένος πρόεδρος ΠΑΕ (5 χρόνια πρόεδρος – 5 πρωταθλήματα και τεράστιες νίκες του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη).
Επίσης θα τιμηθεί ο κ. Μαρινάκης και για την κοινωνική του προσφορά από το Σύλλογο ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ Αιγίου.
6.  Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Δαρίβας, Πέτρος Ξανθόπουλος, Πέτρος Μίχος, Βασίλης Βούζας, Γρηγόρης Αγανιάν, Στυλιανός Ψύχος, Σωτήρης Γκαβέζος, Βαγγέλης Μιλήσης, Αντώνης Δερμάτης, Βασίλης Μποτίνος, Σάββας Παπάζογλου, Μίμης Πλέσσας, Νίκος Αλέφαντος, Στέργιος Στεργίου, Θανάσης Λουκανίδης και Αποστόλης Δρακόπουλος.