Φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη του προγράμματος “Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή Πρόληψη & Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας”

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του προγράμματος « Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή Πρόληψη & Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας» της Μονάδας Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’  Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 στις 4 το μεσημέρι φιλανθρωπική εκδήλωση στο κέντρο διασκέδασης « Ιερά Οδός». (Ιερά οδός 18-20, Γκάζι)

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην υποστήριξη των δυο χιλιάδων επωφελούμενων παιδιών για την συνέχεια του προγράμματός τους.

Με τις φωνές τους θα ομορφύνουν την φιλανθρωπική εκδήλωση οι : Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento.

Το πρόγραμμα Χάνω Βάρος Κερδίζω Ζωή Πρόληψη & Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας Της Μονάδας Ενδοκρινολογίας,  Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’  Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» τελεί  υπό την εποπτεία της Κας Ευαγγελίας Χαρμανδάρη και της επιστημονικής της ομάδας.

Η συμμετοχή είναι 40 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει γεύμα, ένα μπουκάλι κρασί ανά τρία άτομα και αναψυκτικό.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον ανωτέρω σκοπό.

Διοργάνωση εκδήλωσης: «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Για κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα γραφεία 210 9217 366, 6970115843 ή γραπτώς στο email: epomeni-imera@gmail.com

filodimos.gr