Φεστιβάλ σταφίδας 2021: Εκδήλωση το Σάββατο στο Γρηγόρι Αιγιάλειας

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος του χωριού Γρηγόρι Αιγιάλειας «Ο Άγιος Γρηγόριος», που από το έτος 1996 διοργανώνει ανελλιπώς τις πολυποίκιλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σταφίδας, (εκτός φυσικά από το έτος 2020 λόγω της πανδημίας), για φέτος διοργανώνει, το Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 9,30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή, από βιντεοπροβολέα, αποσπασμάτων από τις Κεντρικές Εκδηλώσεις των ετών 2018 και 2019.

Η προσπάθεια του Συλλόγου είναι να υπάρξει, όσο το δυνατόν, μικρότερο κενό εξ αιτίας της πανδημίας, (για να μην ξεχνιόμαστε).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται και ελπίζει του χρόνου, το 2022, να είναι οι συνθήκες κανονικές και κατάλληλες ώστε να διοργανώσει το Φεστιβάλ Σταφίδας σύμφωνα με τον βασικό σχεδιασμό που είχε προγραμματίσει για το Φεστιβάλ Σταφίδας του 2020, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, εμπλουτισμένο και προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα που ζούμε, (το 2022 και πάλι μαζί σας).

Σας περιμένουμε για την παρακολούθηση της προβολής.

Ευχόμαστε καλό τρύγο και καλό Καλοκαίρι σε όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.