Υποψήφια η Βίκυ Ζαντέ με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βάσως Ψυχράμη

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στο συνδυασμό της κας Ψυχράμη πηγάζει από τη βαθειά εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό της και από την πεποίθηση πως ξέρει να αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι στους στόχους που θέτει, ως ακούραστη εργάτρια.

Θεωρώντας πως η Αιγιάλεια είναι ένας προικισμένος τόπος αλλά και αρκετά παραμελημένος έως σήμερα, επιλέγω την πλέον προικισμένη υποψήφια Δήμαρχο προκειμένου να αναδείξει την περιοχή μας και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών της.

Πιστεύοντας πως διαθέτω τη φρέσκια ματιά που εκπέμπει ο συνδυασμός ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ αλλά και τον απαιτούμενο ζήλο για εργασία και προσφορά, σας ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή, τη νέα μου αρχή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βίκυ Ζαντέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο όπου και διαμένει με τον σύζυγό της, Βασίλη Κατσιδήμα και το μικρό της γιό, Ραφαήλ. Έχει σπουδάσει Κοινωνική Λειτουργός στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών και επιπλέον, είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc in Health Management) του Διεθνούς Τηλεματικού Πανεπιστημίου “Uninettuno” της Ρώμης.

Έχει εργαστεί στο Δήμο Καλαβρύτων για επτά συναπτά έτη ως Κοινωνική Λειτουργός και ως εξωτερική συνεργάτιδα στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας (ΔΗΚΕΠΑ) για περίπου τέσσερα έτη. Από τον Οκτώβριο του 2017 είναι μόνιμη υπάλληλος στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.