Υποτροφία “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΦΕΝΤΑΡΙΟΣ”: Δόθηκε στην μαθήτρια του Λυκείου Ακράτας Χρυσοβαλάντου Ειρήνη Γιοβά

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ανοικτή  εκδήλωση του Φιλοπρόοδου Ομίλου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΦΕΝΤΑΡΙΟΣ το Σάββατο 11.12.2021 , στην παλιά αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Ακράτας. Κατά την Τελετή  Απονομής της Υποτροφίας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΦΕΝΤΑΡΙΟΣ δόθηκε για πρώτη φορά Υποτροφία τετραετούς διάρκειας αξίας 10.000 Ε (2.500 Ε κάτ’ έτος), στην μαθήτρια του Λυκείου Ακράτας , Χρυσοβαλάντου Ειρήνη Γιοβά, η οποία συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία πρόσβασης σε ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών τον  Ιούνιο του 2021.

Την Υποτροφία απένειμε στη φοιτήτρια ο Πρόεδρος, Ιδρυτής και Δωροθέτης του ΦΟΑ κ. Χάρης Γιαννακόπουλος ευχόμενος στην υπότροφο «Καλές σπουδές» και με την προτροπή να μην ξεχνά τον τόπο της.

Η Γραμματέας του ΦΟΑ, Αναστασία Ευσταθίου παρουσίασε την ιστορική διαδρομή της ζωής του Χάρη Γιαννακόπουλου στο πολυπληθές κοινό.  Ο  Αντιπρόεδρος Πάνος Ασημακόπουλος γνωστοποίησε τους σκοπούς του ΦΟΑ και τους μελλοντικούς του στόχους και κάλεσε σε συνεργασία τους φορείς και τα σωματεία του τόπου στο νέο γραφείο του ΦΟΑ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακράτας Θανάσης  Στούμπος και η εκπρόσωπος του Λυκείου Βασιλική Μουτοπούλου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης υπέγραψε για μια ακόμα φορά η Φιλαρμονική Ακράτας. Υπέροχη, όπως πάντα, ταξίδεψε το κοινό σε μια μοναδική μουσική βραδιά με συναυλιακά και γιορτινά τραγούδια, παλιές και νέες μελωδίες με την επιμέλεια και καθοδήγηση της μπάντας από τον αρχιμουσικό και μαέστρο Χρήστο Ασημακόπουλο.

Το Δ.Σ. του ΦΟΑ ευχαριστεί τη Φιλαρμονική για την πλαισίωση της βραδιάς, τον πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννησις» για την υλικοτεχνική στήριξη και τον Δήμο Αιγιάλειας για την παραχώρηση της αίθουσας. Τέλος, ευχαριστεί τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την βραδιά.